tirsdag 10. november 2009

Bålplass i hagen


Det er så herlig med kaldt og klart høstvær. Hos oss er sola borte nå, og den skinner ikke på huset vårt igjen før i februar. Dagene er kalde, og det har lagt seg is på vannet som befinner seg nedenfor huset vårt. I helgen tente vi bål i den store malmgryta vår, og lillebror gledet seg stort over å få grille pølse igjen.

 
Bålplassen laget vi i vår av en gammel malmgryte vi fant på stabburet, en stor rist vi kuttet til med vinkelsliper, noen steinheller fra skogen, og tre digre tømmerstokker som vi bruker til benker.
 Bålplassen har vært i flittig bruk hele våren og sommeren. Jeg gleder meg til å bruke plassen i vinter, og ser klart og tydelig for meg lykter og fakler, skinnfeller, bål, og glade barn på ski og kjelke =)

Ønsker deg en fin ettermiddag og kveld! =)

13 kommentarer:

LIVS LYST sa...

Så koselig med bålplass i hagen! Det har vi også lyst på!!

Hilsen Liv

Arneberg sa...

Koselig blogg du har:-)Ingenting å si på inspirasjonen her!!Nå kom jeg i skikkelig vinterstemning,selv uten snø;-D Vi har også en slik gryte stående som skal brukes på hytta til samme formål.Kjenner jeg ble litt utålmodig etter å få det i orden....Jeg har lagt meg til som følger av bloggen din og gleder meg til å følge med videre :-O Hilsen Mona

mi-rachel sa...

så enormt koselig med bålplass i hagen.
tenker det blir mange kjekke stunder.

Jeanette K sa...

Hei Madeleine! Ingeborg har tipset meg om bloggen din, så jeg er innom her og ser av og til, koselig blogg! Skjønner at dere har det veldig fint og harmonisk i hjemmet :) Kjekt med inspirasjon for meg som bygger hus! Jeg har skikkelig lyst på bålplass i hagen, men har ikke greidd å overbevise kjæresten min ennå.. Tror jeg skal vise ham dette innlegget, så er vel mye gjort ;)

Made by Molla sa...

Så flinke dere er til å kose dere;) Jeg blir rett så misunnelig kjenner jeg!! Kanskje vi er så heldige å få oss en grillet pølse en gang? Vi håper å få til noe fint nede ved sjøen vi også, men foreløpig er det de større prosjektene som tar tid ( og går saaaakte fremover).

Hege sa...

Ååh! Høres så koselig ut :)

beate sa...

så koselig uteplass! herlig med en sånn plass som kan brukes hele året!

ønsker deg en fin dag
klem Beate

Love Peace Pionies sa...

Så utrolig koselig ut bål i hagen! takk for koselig kommentar inne hos meg!
ha en fin dag!
klem kristina

Haust sa...

Å, det er så koseleg med bålplass i hagen! Eg har hatt bålfat på ønskelista mi lenge, og dette var jo ein glimrande variant!

PS! Pakken din vart posta i går, så eg håper du har den snart...

Bente sa...

Det hørtes kjempe kjekt ut med ski og grille pølse ute i vinter,tar med sauskinn,ski og pølse og kommer vi! ;)
Ha en fin kveld Madeleine :)

bloggen... sa...

Tusen takk for fin kommentar forrige dag på bloggen min, kjekt! Koselig blogg du har, og herlig å kunne grille ute å kose seg med unger i høst og vintervær:) Forresten, er den grå lua til lillebror fra nøstebarn? klem klem

silje-sin sa...

Så herlige bilder! Kjenner lukten av bål helt hit:) Ferdinand har samme jakke som din lille skjønning, bare i blåtoner. Er redd den er litt liten nå:( Ønsker dere alle en herlig helg! Klem fra silje.

Matpakkemamma sa...

For en koselig blogg, hit kommer jeg veldig gjerne tilbake! Du har nydelige barn, for øvrig.
Bålplassen ser også veldig hyggelig ut, det er gøy å lage mat ute.
Jeg er forresten også ulloman, her går ungene i ull innerst (nesten) hele året. (Det blir kommentering om litt av hvert - det får bli sånn denne gangen. ;) Jeg ser du syr endel, vil tipse deg om www.kreativmamma.no.