søndag 27. september 2009

loppisbilder og kattelivLørdagen ble brukt til enda litt mer maling, samt tur til to loppemarkeder. På det første loppemarkedet fant jeg to bilder, mens på det andre var det relativt beskjedne funn.. Kjøpte to bøker om Svein og rotta, til den nette sum av kr 5 per stykk, noe storebror i huset var svært fornøyd med :)

Bildene er kjempefine, og passer perfekt inn i mitt nymalte vindfang! Det er to originale trykk fra 1978 og 1982, signert henholdsvis Ina Kobbevik og Ingrid Stokke. Jeg betalte kr 30 tilsammen, og er veeeeeeldig fornøyd :) Bildene skal henges på veggen sammen med div andre bilder.Ellers er det en rolig søndagsmorgen her i huset.. Storebror har overnattingsgjest, og har spilt tv-spill et par timer allerede. Søster sover, mens lillebror har vært i farta siden kl 8. Været er som det har vært i det siste (regn, vind og skodde), så utelivet frister ikke for verken mennesker eller dyr (Bildet er forøvrig tatt gjennom åpent vindu.... hehe)


Katten Snupi lever et bedagelig sofaliv....


Mens katten Tom bedriver vindusjakt på småfuglene... ;)
He en fortreffelig søndag alle sammen!

3 kommentarer:

bente Strand sa...

Er sååå fin den benken Madde, kjempe misunnelig!! gleder meg til å se når alt blir ferdig :)

Anonym sa...

Kjempearti å se i bloggen din Madeleine:) Gleder meg til videre oppdateringer:) Ann Lilly

Sylvia sa...

Morsomt bilde av Tom!
Koselig å se at det har kommet fugler på brettet! Flaks at det er dårlig vær, og at Tom-pusen ikke gidder å gå ut for å jakte:)