torsdag 4. mars 2010

Min überkule nye kjøkkenklokke


Da min gamle, (og ganske fine) klokke fra Coop'en sluttet å virke, ble det litt mer travelt på morgenkvisten her. Den bittelille klokka på stekovnen var lett å overse, og vips var tiden kommet for at barna burde ha gått på skolebussen...
Jakten på ny klokke startet, og siden coop'en hadde sluttet å selge den jeg hadde, og de andre fine jeg fant kostet slik omtrent mellom 1000 og 2000 kroner, ble kjøpet utsatt.
Men en dag jeg og veslesnuppa var på Moldetur, hadde vi hellet med oss :)  Inne på en av mine favorittbutikker: O.E Strande, fant Hedvig denne skjønne klokka!  
( fra Dixie?, de med de kule boksene, vet du)


Veldig praktisk når barna vet hva mor liker ;)
Nå vurderer jeg en kjapp liten Molde-tur til.. Inne på Noe på hjertet, fant jeg oppskrift på den svenske OL-lua. Knallfin! Så nå trenger jeg Eskimo-garn. Jeg strikket 4 luer forrige uke, og er i full gang med et nytt babyteppe, men en bør vel ha flere prosjekt på en gang? :)

Ønsker deg en flott torsdag!

5 kommentarer:

Forever Love sa...

Knalltøff var den.
Ønsker deg en herlig dag.
Klem fra Tonje♥

mi-rachel sa...

stilig den!

Martes atelie` sa...

Stilig klokke! Moro med litt farger også. De har jo så mye artige saker. Har bestilt meg en boks til å ha oppvaskmaskin tabletter i. Gleder meg. Ja, jeg vet....små gleder!! Hi hi.

Ha en fortsatt god kveld!

Made by Molla sa...

Den klokka var kul! Kjekt at man finner noe man liker i en "vanlig" butikk og ikke bare på nettet!

Av erfaring vet jeg faktisk at man MÅ ha mange prosjekter på gang samtidig. Her er det pakking til hyttetur i helga, og hobbyvesken er innholdsrik for å si det sånn. tenker jo at jeg får suuupergod tid på hyttetur:)

Lotta sa...

Lekkersmekker!!!!!!!!!Stilig!

Ønsker deg en herlig helg!Klemmer:)