onsdag 27. januar 2010

Stilforvirring.....


Å lese interiørblogger, blader og bøker er inspirerende, og jeg blir lett betatt av nye stiler og retninger....
Siste nytt hos frøken stilforvirret er disse putene sydd av gamle sengesett. Søm av retro sengesett er absolutt ingen nyhet i blogglandia, men ganske nytt for de som kommer innom dørene hos meg. Og ingen har vel riktig ropt ut av begeistring enda ;) hihi!

Dette er en veldig enkel måte å sy puter på (takk for tips om konvoluttåpning Beate!) Vil du se mer avanserte, og forseggjorte puter, sydd av nydelige stoffer, bør du ta en kikk innom den gode feen :)

ha en fin onsdag!

17 kommentarer:

Astrid Hemsydd sa...

Jeg synes putene dine var usedvanlig fine! Litt morsomt med blanding av stiler synes jeg - både når det gjelder interiør og annet. Da får man sin egen stil!
(sier hun som har både en svart stor "moderne" skinnsofa og ei gulvklokke fra 1887 i samme stua - og en del annet som sikkert er "stilkræsj"..)

Kjersti sa...

De var veldig fine!
Jeg er heeelt enig med deg ang stilforvirring. Jeg er sånn jeg og. Det er jo sååå mye fint og mange har så mye kult hjemme hos seg. Noen ganger sitter jeg igjen med en blanding av god og dårlig følelse. God fordi det er jo fint, men dårlig fordi jeg føler at "alle andre har det så mye finere enn meg". Hehe. Digger hjemmene til feks Den gode feen, Tomines hjem og Kjerstis lykke. Alle har det helt nyyydelig, men gurimalla så ulike stiler. Sukk.
For et stort problem vi har, hahaha.
Her males det i dag.
Klem

@afjo72 sa...

Tøffe puter da, synes jeg :o)

Martes atelie` sa...

Jeg tar også til meg det meste. Morsomt...tror min mamma har et sånt sengetøy enda jeg!

Bente sa...

Haha,må le litt nå,kom på at jeg ikke sa at de var fin igår,for de var d..!!;) gleder meg til vi er ferdig med huset og du skal lære meg alle dine husmor-skills! :D
Ha en fin dag,vi skal tapetser,så kan jeg og du male ;)

beate sa...

kuuule puter!!

klem beate

Emmas utsikt sa...

Du de er fine altså! Jeg vet hva du mener, man må finne det som passer hos en selv. Jeg syns slik retroputer er veldig kult og franske madonnaer er vakkert, men det passer ikke hos oss. Hva passer hos oss.hehe ikke peiling.

:)
Emma

silje-sin sa...

Hei hei:) He he, dette innlegget kunne jeg ha skrevet selv:) Liker også de putene veldig godt, og føler meg litt stilforvirret om dagen:) Har begynt å like de fargerike hjemmene, selv om det ikke er helt min stil:) Men vi får blande som vi vil, og lage vår egen stil:) Kjempefine var putene ihvertfall:) God helg! Mange klemmer fra silje.

InstatreffNorge sa...

Heihei ♥
Tuusen takk for koselig hilsen og alle lykkeønskninger! Tror jeg trenger det..gleder meg ikke akkurat til fødsel;P Men gleder meg masse til å treffe knerten:)

Følger gjerne bloggen din framover, syns den er kjempeflott!!Klem Lise, med ønske om en deilig fredagskveld:)

Den gode feen sa...

Hei på deg. Du har sydd knallfine puter. Kjempefine rett og slett. Eg forstår deg kjempegodt angåande denne stilforvirringa, for eg er slik sjølv. Eg likar interiør med gråe steinar, naturfarga råe kassar, plankar, pinnar og skinn. Og eg likar interiør med lilla-malte møblar med gamle skulestolar og heilsprø tapet på veggene. Men alt vert ein lett miks, og nå er eine enden av stova fargerik og den andre meir naturfarga, ha ha.

Herliga London.. Klart eg er intressert i retro stoff, men er du bombesikker på at du vil gje vekk? Eg elskar jo stoffa sjølv, og får nesten dårleg samvittighet over å overta frå andre. Kan ikkje fatte at folk kan gje bort ting eg ser på som skattar. Men slik er det jo. Kartell-lampen var jo f eks ein slik ting som mange andre likte betre enn meg. Eg hadde før valgt 1 retro sengetøy om valet stod mellom det og designlampen, hehe.

Med andre ord, eg er veldig intressert, men kun om du er så sikker som eg var på at eg skulle gje med Kartellen.

Ha ei kjempefin helg, kjempeklem frå Linda

Fru Fly * Heidi sa...

Jeg kjenner meg sååånn igjen jeg også! Jeg får så lyst på farger og sprelske mønster, men får det ikke til å passe inn. Jeg tor det handler mye om at "basen" ikke er hvit nok ja. Heldigvis er det mange flere stiler å vakle mellom også;)Ikke mye som får stå i ro her hjemme, men det er jo veldig gøy også da:) Ha en flott helg! Klem Heidi

Solveig sa...

hei!
sorry jeg er litt treg med kommentarer om dagen, det gikk plutselig varmt i bloggings på nib, hihi.

fantastiske puter! å! jeg har vært litt i tvil om jeg skal gå for retroputer (har jo såklart samlet litt på loppis, hihi) men nå ble jeg overbevist. den grønne puten din er jo bare superlekker!

må le av de som ikke jubler så høyt. sånn er det her også - særlig hvis det er snakk om noe med blomster. da er min kjære kjapp på labben og forteller høylytt om sitt ståsted når det gjelder "jentepynt":)

ha en veldig fin helg! her er det en litt sen babymattime:)

Seema sa...

Tenkte jeg skulle legge igjen en hilsen ettersom jeg har kost meg med å titte på de fine bildene dine og lese koselige innlegg på den fine bloggen din. :) Jeg er selv gal etter kopper og leser spesielt de koppe-relaterte innleggene med stor begeistring. Fortsatt god helg!

HønePøne sa...

Hei Seema!
Så koselig å høre at du liker bloggen min!
Det kommer et nytt innlegg om kopper i løpet av de nærmeste dagene :) hehe! Har nok en uhelbredelig dille.... ;)

Forever Love sa...

Hehe kjenner meg igjen ja- blogglandia er farlig sier bare jeg:)
Ønsker deg en god kveld.
Klem fra Tonje

Lotta sa...

Ønsker deg en fiiiiiiiiiiiiiiiiiin uke!Klemmer:)

Anette {foreldremanualen} sa...

JEG likte de i allefall! :-D