onsdag 25. november 2009

Ro ro til fiskeskjærEn av lillebror sine bursdagsgaver var dette skjønne fiskespillet i tre, kjøpt fra Bo med barn. Spillet har vært flittig brukt, både av små og store barn.
"Mamma sjå, i har fått en peks! "Jeg sikret meg tre spill da jeg bestilte. Det andre fikk søte Andrea som feiret 2-års dagen sin i dag, og det tredje spillet blir en julegave =)
Ha en fortsatt fin uke!

8 kommentarer:

mi-rachel sa...

for et koselig spill og for en søt lillebror:)

Martes atelie` sa...

Kjempekoslig spill. I dag har jeg kjøpt ingredienser for å prøve din fruktnøtt konfekt ;)

Made by Molla sa...

Mammaen til det heldige bursdagsbarnet ser frem til mange fisketurer ispedd en god dose " ro ro til fiskeskjær". Takk for gaven, gleder oss til Andrea får sett på gavene i fred og ro i morgen ettermiddag;)

Emmas utsikt sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Emmas utsikt sa...

Jeg slettet den forrige fordi jeg drev og trudde jeg ikke hadde lenket, så HADDE jeg jo det. Noen ganger koker det i hodet, litt trøtt her...fant deg ikke, SÅ fant jeg deg...

Men, det spillet var jeg på jakt etter, men det var slutt. :( Hadde vært en hit her hjemme.

Natta natta...
Emma

Anonym sa...

Så fine spill! Jeg liker leker av tre!

Ha en fin helg.

Klem Kristine

silje-sin sa...

Så det var dit alle fiskespillene forsvant:) Jeg vurderte å kjøpe det selv, bor i samme by som Lena så jeg har pleid å hente varene hos henne. Men jeg kommer jo kanskje over det et annet sted;) Konfekten i innlegget under så nydelig ut, den må nok prøves! Men jeg synes ofte at når jeg lager ting med sjokoladetrekk så klistrer de seg sammen! Har du noen gode råd?:) God helg! klem fra silje.

Ida sa...

Så herlig gutt du har!!

De fiskespillet hadde slått an her hjemme også - høydepunktet i barnebursdager er å fiske godteposer - men jeg vet ikek om det har så mye med fiskineg å gjøre.. når jeg tenker meg om.. hihi!

Klem