tirsdag 27. oktober 2009

velkommen inn!

En av fordelene med å jobbe turnus, er timene før seinvakt der huset er tomt, og en kan pusle i fred og ro. Jeg har alltid store planer for dagen, men timene går som regel alt for fort. Og i det jeg skal dra på jobb vet jeg at det ikke er lenge til mann og barn kommer hjem, og da skulle en så gjerne tilbragt kvelden sammen med dem :)
I dag skal jeg på senvakt, og timene hjemme har som vanlig gått litt for fort. Da storebror Sondre dro på skolen, dro jeg og de to yngste til tannlegetimer. Turen er 35 min hver veg, så dette tok halvannen time. Deretter ble det levering i barnehage og på skole. Vel hjemme unnet jeg meg en laaang, sen frokost med rundstykker, te og nyeste ROM 123. Hverdagsluksus :)
Etter frokost ble det vask av vindfanget, som bar preg av en helg med mange unger inn og ut. Vindfanget er relativt nymalet, da det ikke fungerte med vannbasert maling her. Oljemaling måtte til, og nå er veggene mye enklere å holde rene.

Søskenflokkens eneste jente, Hedvig, fikk Ilse Jacobsen støvler i sommer da jeg kom over dem på 50 %. (juhu!) Hun har brukt dem mye, både til kjole og regnklær, og de har absolutt vært verdt de ekstra hundrelappene. Siden de er foret, er de gode og varme nå på høsten også. Akkurat nå bærer de preg av forrige ukes fjelltur. Tror nok de må skrubbes rene..
Nå skal jeg ta siste innspurt på husarbeidet, før jeg drar på jobb.
Ha en fin ettermiddag og kveld!

6 kommentarer:

Astrid Hemsydd sa...

Takk for koselig hilsen i bloggen min! Hørte fra Ingeborg at du holder på å lære deg å sy. Kjekt! Fint at vi kan inspirere hverandre litt, jeg prøver å snappe opp litt interiør-inspirasjon innimellom all sying og stoff. Og da er det stas å titte innom bloggen din :o) Ser veldig praktisk og fin ut den benken i vindfanget ditt! Skulle ønske jeg hadde plass til en sånn i yttergangen..

beate sa...

hei
så lekkert du har det i gangen din! kjempe-smart med den benken!

de små ilse jacobsen-støvlene er herlige

klem Beate

mi-rachel sa...

kjempe fin gang.
med fine detaljer.
spesielt det fuglehuset.

Kaspara sa...

Heisan!
Tusen takk for kommentar! Alltid morsomt med nye som stikker innom og legger igjen spor!
Så ryddig og ikke minst delikat gang dere har!
Så kjekt med denne fine hvite benken og herlig med skinnfell og mørke fliser og panel.
Gangen hos oss er nemlig et område som trenger en liten makeover.
Scrollet litt og så herlig dynetrekk du fant på svigermors loft! Det er så moro når en kommer over sånne skatter. Stikker nok innom igjen!
ha en glad dag! HIlsen Kaspara

Made by Molla sa...

Fiine gangen og fiiine benken!! Jeg skal også skaffe meg et sånn skinn nå, det er kjempefint!! Skulle ha ventet til du skal selge villsau-skinn, men jeg kan jo alltids kjøpe et til da;)
Ha en fin kveld!

Anonym sa...

Så fin blogg du har! Deg må jeg legge til i lista mi. Jeg er også ganske ny blogger, men synes det er topp!

Klem Kristine