mandag 26. oktober 2009

Ull og fine stoffer

Jeg er ulloman, og barna bruker ull i alle måneder med r (minst!) :)
Nøstebarn er en desidert favoritt, men vi bruker også masse Devold, Janus, Lanullva (som er en lokal produsent av herlige ullklær med lanolin) , samt hjemmestrikket.
Denne høsten ser det imidlertid ut som om det blir litt bomullsklær også. Symaskina har kommet frem, og jeg har bestilt herlige retro stoffer fra Japan gjennom Etsy.com, samt en del gjennom stoff og stil.

Jeg har planer om å sy mer barneklær, samt noen nye puter til den mørkebrune sofaen.
Det oransje stoffet med elefanter avbildet ovenfor skal bli to nye puter! Skal bli kjekt å bytte ut de stripete Ikea-putene som har har vært der de siste årene. Tror du kan se snurten av dem i forrige innlegg.


Dette fantastiske dynetrekket fant jeg på loftet hos min kjære svigermor. Det blir nok også til to putetrekk til sofaen. Det hadde vært kjekt å bruke det til dynetrekk til lillebror, men trekket er større enn babydyne, og mindre enn juniordyne. Så da må det bli puter... tror jeg...
Frykter at jeg bruker opp et herlig stoff, for så å angre når jeg virkelig lærer å sy..! ;)
Hadet bra så lenge!
3 kommentarer:

Bless by Tone sa...

Så gøy, jeg leter også etter fine stoffer. Fikk noen fleecestoffer fra usa på døra lørdag - kjempegøy. Lykke til

Torill sa...

Kos deg med dei stoffa du har og bruk dei til akkurat det du har lyst til. Det dukker jo alltid opp nye stoff for oss som ser etter det... Hilsen fra ein annan ulloman !

Karoline sa...

Hei Madeliene! Helt eni, er helt ulloman selv.. Siden jeg jobber på en klesbutikk kan jeg ikke gå i mine favorittklær, men jeg fant ett håp! Superundertøy-stilongs og ull-stilongs til tunika :)) Lykke til med syinga.:)
Klem Karoline