onsdag 14. oktober 2009

Herlige helgeplaner


Jeg er superheldig og har allerede tatt helg! To feriedager ligger foran meg, etterfulgt av frihelg..
Som om ikke det er nok, skal dagene tilbringes i Trondheim :) Jeg og en venninne drar i morgen tidlig, mens våre bedre halvdeler kommer etter på fredag kveld. Dagene skal nytes til fulle, og jeg ser frem til masse interiørbutikker, kafebesøk, Ikea, Stoff og stil, og Nøstebarn.
Skulle jeg vært hjemme disse dagene ville det garantert gått med litt tid i senga som jeg har på stua.. Dette er et herlig sted å lese bøker og blader, eller ta en liten lur sammen med minstemann.. :) Kattene har også lagt sin elsk på denne sengen, hovedsakelig på grunn av skinnet som ligger der.
Senga og bokskapet kommer fra gården her, alder er ukjent.
Malingen er original så jeg har ikke hjerte til å male over, selv om det sikkert hadde blitt veldig fint i hvitt.
Teppet som henger over kanten er et dobbelt sengeteppe heklet til meg av min mormors søster.
Sengen er ordentlig slitt på alle kanter, og tanken på at det både har vært fødsler og dødsfall her fascinerer meg... (og skremmer mange andre :) hehe!
Jeg ser at veggene mine ser noe rosa ut, noe de ikke er ;) Tror jeg skal sette av noen timer til å bli skikkelig kjent med kameraet mitt, slik at jeg blir mer fornøyd med lys og farger.
Da er det på tide å pakke kofferten min, og barnas sekker. De skal tilbringe helgen hver for seg hos familie og gode venner, og alle hjerter gleder seg!
Da ønsker jeg meg en god helg, og deg en fin kveld!
Og hvis noen lurer på hvordan det går med optimistiske HønePøne som jeg skrev om i forrige innlegg, så går det veldig bra! I ettermiddag fant vi henne sammen med en nydelig, lysegrå, bitteliten kylling :)

3 kommentarer:

silje-sin sa...

For en nydelig seng!!! Akkurat der vil jeg gjerne ligge akkurat nå:) Jeg drømmer om å ha en seng i stua eller på kjøkkenet, men vi har nok dessverre ikke plass til det.. Ha en flott helg, og god tur til Trondheim! klem

Bless by Tone sa...

Ønsker deg ei fantastisk helg sammen med venninne. Takk for koselige bilder. Tone

Anonym sa...

Hei eg har et framskap som er helt lik bokskapet ditt. Samme beslag og utskjeringer. Har funnet ut at den er fra 1900 tallet, og skapet er typisk for den tiden, da "vanlige" folk ville ha et flott møbel som ser dyrt ut.