mandag 12. oktober 2009

Gårdsdrømmer

Som nevnt tidligere bor vi på en gammel gård. Den har ikke vært i drift på 10 år, og vi har lenge syslet med tanken om å bruke gården til noe.. Drømmen om å leve av jorda har vært der, men uten at vi har gått aktivt inn for å gjøre noe med det.
Drømmen vår er å leve et liv som er styrt av årstider og sesonger, og ikke av klokka. Kanskje en romantisk og urealistisk tanke i dagens jordbruk, men det må da være mulig...?

Nå har vi iallefall bestemt oss for å satse, for å gi drømmen et forsøk :)

I dag har vi bestilt 15 sauer som skal komme til neste år. En forsiktig start, på noe som forhåpentligvis skal utvikle seg til en stor bestand i løpet av noen år. Drømmen er å kombinere det med salg av naturstein, ved og tømmer, samt produksjon av gårdsmat.

Blir det som jeg tenker, så er det ren og skjær lykke for meg!
På tide å skrive litt om pærene ovenfor kanskje? ;)
Da jeg kom hjem fra jobb fredagskveld hadde flinke mannen min hermetisert en kasse pærer! ;) Ikke visste jeg at han kunne det, men pærene smaker iallefall fortreffelig!
Ønsker dere en god natt fylt av vidunderlige drømmer!
(jeg skal definitivt drømme videre... :)

5 kommentarer:

Bless by Tone sa...

Det høres helt nydelig ut å leve et slikt liv. Og for en koselig overraskelse å komme hjem til, flinke mannen din. hilsen Tone

Ingeborg sa...

Det blir hardt for alle "andre" mannfolk rundt okring å leve opp til den drømmemannen din altså! Det høres helt fortreffelig ut å leve sånn, men tviler det passer for en byggingeniør som meg;) Men; har ingen problemer med å forestille meg at du lever sånn. Du kan jo ta ei og annen nattevakt innimellom for å spe på og bruke resten av tiden på å kare ull, spinne, sylte og safte;) hold på drømmene iallefall!

Hverdagsdrømmer sa...

Hei! Så koselig blogg du har, og for en dyktig mann :-) Lykke til med gårdsdrømmen, det høres helt fantastisk ut! Jeg titter snart innom igjen for her var det koselig :-) Klem Hege

Mona sa...

Hei Madeleine=) En utrolig koselig blogg og en idyllisk og hærlig drøm ;) Jeg kommer innom om kjøper gårdsmat om dere kommer så langt at dere selger det ;) Bare å si fra ;) hihi.. Veldig masse fine bilder du har lagt ut, og noen store flotte unger du har fått .

Klem Mona

HønePøne sa...

Tusen takk for kjekke kommentarer. Mannen likte dem også ;)
koselig å høre fra deg, Mona!
jeg skal si fra, og satser selvfølgelig på storhandel:) Noe skal man jo leve av! hihi...
klem!