fredag 30. oktober 2009

En rolig start på helgen

I dag er lillebror hjemme fra barnehagen. Han er forkjølet og febersyk, slapp og trøtt.. Vi har en rolig morgen med levende lys og fyr i ovnen.

Hehe.. nå ser jeg at det ligger en lekeku (?) i venstre hjørne på bildet ovenfor.. Det er ikke første gangen jeg oppdager slikt etter at bildene er lastet opp ;)
Embla koser seg inne, og synes det er svært stas at det skal være folk i huset hele dagen. (...og her kan jeg skimte en ball under sofaen... ;)
Ønsker dere en riktig god helg! Jeg har arbeidshelg, men skal nikose meg hjemme så snart jeg har noen timer fri.
Klem, Madeleine

8 kommentarer:

Sylvia sa...

Ønsker dere en riktig god helg!
....og god bedring til lillebror:)

Klem klem

Anonym sa...

God bedring til lillegutt og god arbeidslyst til deg! Nattbordet skal bli hvitt, eller er blitt ganske hvitt, fikk malt det første strøket i dag. Vanskelig å male med oljemaling!

Klem Kristine

Camilla sa...

Åh, stakar. Dette så kjent ut ja. Treåringen vår sovet akkurat nå i armkroken til pappan sin. Like dårlige begge to. Jeg har listet meg stille ut og skal snike meg til en pause med te og maison interiør. :) God bedring til småtten!

små og store drømmer sa...

ÅÅ, så søte :) Kan tenke meg de syntes det er litt deilg med rolige hjemmedager av og til. Det syntes hvertfall jeg.
Får håpe han snart blir frisk.
God helg :)

Bente sa...

God helg Madeleine :) Koselig og se bildene dine :) God bedring til prinsen :)

Haust sa...

Så nydeleg bilete av ein sovande lillebror på sofaen! Håper han vert fort frisk att...

Ha ei fin helg! :)

Martes atelie` sa...

Stakkar liten da....men godt å ha mamma hjemme. Koslig at du legger meg til...gjør det samme med din jeg. Kjempekoslig blogg du har.
God helg videre....
Hilsen Marte

Karoline sa...

Hei Madeleine! Kjempekjekt å se og lese bloggen din :) Jeg liker den "nymoderne husmoren" med hage, hus og hjem, gjærbaksten og interiøret. Har blitt litt bitt av bassillen ang interiør og er i full gang med å pusse opp en gammel sjenk/komode ;) Så ha en fortreffelig helg og fortsett å holde bloggen din oppdatert! Klem Karoline...:)